PLINTA MDF PRET PRODUCATOR

PLINTA MDF PRET PRODUCATOR

Wood Class Design este Numarul 1 in productia de plinta MDF din Romania. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul pardoselilor, Wood Class s-a lansat in acest an si in productia de plinta MDF. Ce aduce in prim plan compania Wood Class este decorul realizat cu Folio Premium, pe care il are fiecare produs ce iese de pe linie. Astfel se garanteaza o rezistenta mare la actiuni mecanice si umiditate fata de alte produse existente in piata.

alese catalog-005-Edit

Plinta MDF Gama Motion – Plinta MDF 60 MM

Plintele din MDF M-60 reprezinta un model de plinta propus pentru cei care vor sa inlocuiasca modelele clasice de plinte PVC sau de plinta MDF de dimensiuni mai mici; o optiune atractiva , ergonomica, rezistenta si fiabila. Utilizatorii care isi doresc ‘altceva’ dar nu sunt inca hotarati pentru forme mai solide de plinte vor iubi cu siguranta acest model. Gama Motion M60 beneficiaza de decorul Folio Premium ce ii asigura o rezistenta sporita la umiditate si actiuni mecanice, fata de alte plinte aflate in piata. Plinta MDF pret producator.

DECORURI
Plinta MDF pret producator Plinta alba MDF.
Plinta mdf pret producator cires scortisoara.
MONTAJ

4 pasi simpli pentru a monta plinta din MDF. Montajul se realizeaza cu cleme de prindere sau prin lipire cu silicon. Plinta MDF mai lata, este recomandat sa fie montata atat prin prindere mecanica cat si prin lipire

alese catalog-003-Edit

Plinte MDF pret producator Gama Motion – Plinta Mdf 80 MM

Plinta MDF M-80 reprezinta modelul de top al colectiei. Acest profil de plinta MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos pentru apartamentele obisnuite standard cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plinta MDF M-80 inseamna alegerea unui element de design in orice habitat si nu doar un profil de legatura dintre podea si perete. Iar in amenajarile interioare, detaliile conteaza.. foarte mult. Modelul de plinta M80, beneficiaza de decor realizat cu Folio Premium, decor ce asigura o rezistenta sporita la umiditate si actiuni mecanice. Plinta MDF pret producator.

DECORURI
MONTAJ

4 pasi simpli pentru a monta plinta din MDF. Montajul se realizeaza cu cleme de prindere sau prin lipire cu silicon. Plinta MDF mai lata, este recomandat sa fie montata atat prin prindere mecanica cat si prin lipire

plinta alba 60 mm plinta alba mdf gama motion

Plinte MDF Gama Motion 60 mm Decor Standard

Plinta MDF HM-60 reprezinta modelul colectiei ce beneficiaza de un decor standard. Profilul de plinta MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos pentru apartamentele obisnuite standard cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plinta MDF HM-60 inseamna alegerea unui element de design in orice habitat si nu doar un profil de legatura dintre podea si perete.

DECORURI
MONTAJ

4 pasi simpli pentru a monta plinta din MDF. Montajul se realizeaza cu cleme de prindere sau prin lipire cu silicon. Plinta MDF mai lata, este recomandat sa fie montata atat prin prindere mecanica cat si prin lipire

plinta 60 mm motion post

Plinte MDF Gama Motion 80 mm Decor Standard

Plinta MDF HM-80 reprezinta modelul colectiei ce beneficiaza de un decor standard. Profilul de plinta MDF reuneste toate avantajele unei plinte cu un aspect deosebit, maiestuos pentru apartamentele obisnuite standard cu cele de calitate garantate de producator vizibile pe toata suprafata produsului. Plinta MDF HM-80 inseamna alegerea unui element de design in orice habitat si nu doar un profil de legatura dintre podea si perete.

DECORURI
MONTAJ

4 pasi simpli pentru a monta plinta din MDF. Montajul se realizeaza cu cleme de prindere sau prin lipire cu silicon. Plinta MDF mai lata, este recomandat sa fie montata atat prin prindere mecanica cat si prin lipire

SUNA ACUM SI CERE OFERTA PERSONALIZATA PENTRU PLINTA MDF!

Plinta MDF fabricata in Romania.

Caracteristicile și proprietățile sale oferă posibilități aproape nelimitate pentru a crea diferite forme și tipuri de turnare.

MDF (densitate medie MDF) este un material eco-friendly. Particularitățile procesului de producție MDF consta în faptul că acest material este fabricat din fibre de lemn uscat, cu lianți care se aplică, formate în placa cu continuare prin presare la cald și lustruire. Agentul principal de legare a fibrelor este lignină, care este eliberat din lemn în timpul încălzirii. Astfel, proprietățile ecologice ale plintei din MDF sunt realizate datorită faptului că agentul este biding un material sintetic natural, dar nu. MDF pot fi ușor tăiate, frezate, găurite, și este un material bun și confortabil pentru orice tamplarie, la general. MDF este aproape de două ori la fel de puternic ca și PAL din lemn. rezistență la umezeală și proprietățile mecanice ale MDF sunt mai bine compara nu numai la aproape toate materialele de bord, dar, de asemenea, din lemn. În plus, este greu inflamabil, prezintă proprietăți ridicate fizice și mecanice, bio, etanșeizare și rezistente și umede, în același timp, este considerabil mai ieftin decât lemnul masiv. MDF este rezistent la abur, practic nu se umfla, nu se deforma. Este rezistent la ciuperci și microorganisme și face produse din MDF de igienă și siguranță la domiciliu. rezistență mecanică ridicată protejează chiar și de șocuri puternice, iar omogenitatea perfectă previne deformarea, îndoire și uscare.

 

Plintele din MDF fabricate in Romania sunt acoperite cu mai multe tipuri cele mai comune de acoperire: folie finisaj, policlorură de vinil (PVC), polipropilenă (PP), polistiren, folie acrilic, precum și furnir și vopsea. În procesul de producție folosim toate tipurile de acoperire, cu excepția vopselei.

 

Folia de tip Fiinsh este cea mai comuna de acoperire pentru MDF mulat. Acest material este cel mai ieftin și, în același timp, este de cea mai proastă calitate. De fapt, este o hârtie tratat cu rășină termostabilă. În plus, este foarte des de proastă calitate. Piața este saturată cu astfel de plinte. Din păcate, aceasta nu arata bine pentru o lungă perioadă de timp, este sensibil la curatari umede și este rapid „imbatranesc“, rasfatul de ansamblu interior și starea de spirit a proprietarului.

Prin urmare, in fabrica noastra utilizam la productia plintei din MDF, în mod constant, pentru a asigura calitatea înaltă a produselor, folie PVC pentru acoperirea muluri sale.

Folie PVC are proprietăți de protecție mult mai mare și, în același timp, un raport ideal calitate / pret. folie PVC are următoarele avantaje:

– de înaltă rezistență la îmbătrânire-
– rezistenta la daune mecanice și chimice,
– la influențele meteorologice și temperaturi scăzute,
– la razele UV (de înaltă rezistență la lumină),
– putere mare,
– pete rezistență,
PVC foiliswaterproof, hasperfectmoisterresistantpropertiesandis ușor de curățat de pete.

Folia PVC poate fi transparenta sau pigmentata (de exemplu, cu model textura de lemn), lucioasă sau mată, sau orice grad de mată, rigid sau flexibil, neted sau profund texturate. Folia PVC ajută să imite practic orice tip de acoperire pe suprafața materialului, datorită diversității de culori, texturi si relief. Acesta poate fi un lemn natural, marmura, piatra si altele. Nu numai că arată frumos și estetic, dar este, de asemenea, practic, durabil și nu scump.

3. Printre gama larga de adezivi, care poate fi utilizat pentru lipirea unei baze cu strat – poliuretan (PUR) adeziv topit la cald este incontestabil cea mai bună alegere pentru producția de MDF mulat. Acesta este adezivul care le folosim în tehnologia noastră. Avantajul adezivului topit fierbinte este că, împreună cu procesul de lipire fizică, există o reacție chimică ce duce la formarea unei plase de suprafață (reticulare chimică), ceea ce conduce la o mai mare comparativ cu adezivi obișnuiți:

– stabilitate termică adeziv (de la – 40 ° C până la + 150 ° C!)
– rezistență la umezeală și apă
– productivitatea (viteză de alimentare de la 1,5 până la 40 m / min)
– vârstă rezistență
– rezistența la solvenți și / sau detergenți

Datorită proprietăților sale PUR adeziv topit la cald are în comun foarte aproape invizibil, care reduce semnificativ probabilitatea de folie ciobire chiar și atunci când coaserea plintei în condiții de frig.

Deci, ca rezultat: utilizarea de gros de bord de înaltă calitate MDF de frezat adancime, PVC a lumii recunoscut producatori, PUR moderne adezivi termofuzibili – ne ofera o baza ideala pentru crearea de MDF laminat de cea mai înaltă, de calitate impecabilă. Proprietăți, care sunt tăiate deasupra celor mai renumite branduri europene, folosind folie adezivă pentru cea mai mare parte de acoperire.

Solicita oferta perosnalizata pentru plinta mdf pret distribuitor.

Deci, să recapitulăm! De ce este super profil alegerea potrivită?

– OnlywarehouseprogramoftheTM „SuperProfile“ are mai mult de 200 de articole. Se potrivește aproape toate cele mai populare nuanțe de parchet laminat, parchet laminat si carcasa ușii.

– Toate decorurile de depozitare sunt produse exclusiv din folie PVC de înaltă calitate. folie Finish sau orice altă acoperire nu este utilizat în programul de depozit (!). Noi le folosim numai pentru produsele personalizate.

– Duringthemanufacturingprocessthemoldingis bine testedeachhalfanhour inthelaboratoryofourfactory pentru a identifica corespondența cu dimensiunile și puterea de adeziune dintre PVC si MDF (!). De asemenea, este testat strict pentru a identifica corespondența cu modelul aprobat.

– Variațiile reale în grosimea de turnare noastre sunt între 0,03 și 0,05mm în medie! Ceea ce este, fără îndoială, una dintre cele mai bune rate în industrie, și, desigur, un semn de cea mai înaltă calitate a produselor noastre!

– Turnarea este testat, ambalat în cutii de carton, fiecare placă este învelit separat cu o folie

– pentru a se evita contactul fizic cu alte scanduri, acesta este stocat și menținut în conformitate cu toate cerințele și specificațiile necesare. Acesta este stocat într-un depozit cald pe o suprafață plană orizontală.

– Fabrica foloseste PUR hot melt adeziv – alegerea optimă pentru plinta de producție. Ea are în comun foarte aproape invizibil, ceea ce ajută la reducerea riscului de ciobire a produselor finite. Are cele mai bune proprietăți de încărcare tensiune și temperatură. Este rezistent la solvenți și detergenți precum și rezistent la umiditate și apă.

– Toate produsele declarate în lista de prețuri este un program de stoc, a cărui cantitate optimă este întotdeauna menținută în depozit.

– Putem produce, de asemenea, un laminat special pentru tine! Împreună cu programul principal de depozit, plintei adaptate a devenit, de asemenea, foarte populare. Noi producem deja de mai multe zeci de modele exclusive personalizate, care nu sunt incluse în programul de stoc.

– Va oferim posibilitatea de a alege decoruri exclusive, care nu sunt incluse în programul de stoc.

– În caz de necesitate, ne dăm seama brut MDF laminat, cu alte cuvinte, cel care nu este acoperit cu folie PVC, de exemplu, pentru vopsire ulterioară.

– Fabrica are o experiență pozitivă de lucru cu alte tipuri de profil de acoperire, cu excepția celor din PVC. Acestea sunt folie de finisaj, folie de polipropilenă și altele. O astfel de producție este, de asemenea, fabricat de bună calitate și vom fi bucuroși să vă ajute pentru a oferi o astfel de opțiune.

– Va putem oferi o plintă furniruită. Se pare absolut natural „cu textura de lemn“, dar, în același timp, păstrează toate beneficiile de bord MDF.

-. Noi oferim orice fel de parteneriat, informare, publicitate și alte tipuri de sprijin. În plus, vom oferi sprijin financiar pentru participarea la expoziții specializate. Ne ajuta cu transportul, și, dacă este necesar, vom trimite chiar și unul dintre mai multe pachete cu ajutorul de servicii logistice la orice colț al Ucrainei.

Sfaturi Practice

– Temperatura mediului ambiant este un factor important atunci când se lucrează cu MDF. Elasticitatea PVC este oarecum redusă la temperaturi scăzute. Deci lucra cu o plintă „în condiții de frig“ poate cauza ciobirea unei folii în locuri de tăiere a văzut. Vă recomandăm, înainte de a începe să lucreze, să păstreze o plintă, la temperatura de 18-24 de grade, cel puțin timp de 5-6 ore pentru a se evita problemele în timpul sezonului rece. Pentru a asigura condiții ideale ar fi chiar mai bine să-l păstrați timp de câteva zile.

– Pentru a evita problemele la tăierea unei plinte, un ferăstrău ar trebui să fie destul de ascutite, mereu curate de rășină și alte reziduuri, au geometria corectă a dinților. Este necesar să se verifice ferăstrăul pentru a determina orice daune ale dinților în rezultatul funcționării.

– Elasticitate și vâscozitatea PVC crește cu temperatura. Deja la 30 de grade ca folie nu poate cip fizic. Prin urmare, în cazuri excepționale, de urgență, atunci când condițiile adecvate pentru a lucra cu o plintă sunt temporar indisponibil, și tot trebuie să-l monta rapid „în condițiile de frig“ – o Fen de uscare obișnuite pot fi utile. „După ce a incalzit“ locul viitorului tăiat cu aer cald, veți rezolva problema.

– Dalele, ca orice material de bord tinde să se deformeze ușor. condiții ideale pentru plinte de depozitare – poziție orizontală, pe suprafața plană, la temperatura de la +10 la +40 ° C, la o umiditate relativă de 40-80%.

– Înainte de a utiliza o plinte, este necesar să se deschidă o cutie de carton pe întreaga lungime, apoi despachetez fiecare scândură separat de folie. Este necesar, deoarece de turnare este adesea depozitate în camere cu un conținut ridicat de praf. Și pentru a evita eventualele zgârieturi nu este de dorit pentru a deschide partea din față sau din spate a pachetului și a extrage formarea din materialul de ambalare.

– Dacă lucrați cu profil din aluminiu langa MDF plinte, te rog, să fie extrem de atent și să păstreze locul curat impecabil. Ca așchii de aluminiu provoca zgârieturi grave pe aproape toate tipurile de suprafete.