Plinta PVC parchet.

Home / plinta canal cablu / Plinta PVC parchet.

Plinta PVC parchet si Plinta PVC parchet cu canal cablu.

model_plinta_pvc_canal_cablu_alpha_45Plinta PVC parchet – este un produs modern cu o forma clasică oferind calitate la un pret competitiv. Stilul minimalist al acestei serii este ideal pentru utilizarea pe scară largă în complexe rezidentiale sau cladiri de birouri. Plinta PVC pentru parchet este alcătuita din două părți – partea inferioara care se fixeaza de perete si partea superioara decorativa care acopera partea fixa.
Acest sistem de plinta va ofera posibilitatea de a vopsi peretii sau de a monta tapet fara a fi nevoie sa demontati complet plintele. Marginile siliconate ale plintei asigura o protectie superioara impotriva prafului si apei si de asemenea preia denivelari atunci cand peretii sau podelele mai putin drepte. Apectul initial se pastreaza in timp datorita rezistentei crescute la zgarieturi si frecare a suprafeței plintei.

Plinta PVC parchet montaj.

Sistemul facil de montaj pe care il are plinta pvc parchet. Acest sistem este compus din partea superioara foarte usor de demontat si componenta fixa care se prinde intr-un mod simplu de perete, oferind atat posibilitatea unei montari-demontari fara efort precum si amplasarea rapida a cablurilor de care aveti nevoie.

montaj_1_plinta_pvc_comfort_55 montaj_2_plinta_pvc_comfort_55 montaj_3_plinta_pvc_comfort_55 montaj_4_plinta_pvc_comfort_55

Plinta PVC parchet decoruri.

VANZARI
Mesaj